0
0 produse în coș

Selectează o Pagină

Exonerare de răspundere: fără previziuni, promisiuni sau reprezentări privind veniturile

Recunoașteți și sunteți de acord că nu v-am făcut niciun fel de implicații, garanții, promisiuni, sugestii, proiecții, reprezentări sau garanții cu privire la perspectivele sau câștigurile viitoare sau că veți câștiga orice bani, cu privire la achiziționarea produselor și/sau serviciilor LEADS FACTORY SRL ( Proprietar al produselor și/sau serviciilor Kitdemarketingdigital.ro) și că nu am autorizat nicio astfel de proiecție, promisiune sau reprezentare din partea altora.

Orice venituri sau declarații de venit, sau orice exemplu de câștig sau venit, sunt doar estimări ale ceea ce credem că ați putea câștiga. Nu există nicio asigurare că vei face așa cum este menționat în exemple. Dacă te bazezi pe cifrele furnizate, trebuie să accepți întregul risc de a nu avea rezultate la fel de bune ca în informațiile furnizate. Acest lucru se aplică indiferent dacă veniturile sau exemplele de venit sunt de natură monetară sau se referă la credite de publicitate care pot fi câștigate (indiferent dacă astfel de credite sunt sau nu convertibile în numerar).

Nu există nicio asigurare că se vor aplica succese anterioare sau rezultate anterioare în ceea ce privește câștigurile sau veniturile (fie că sunt credite monetare sau de publicitate, fie că sunt convertibile în numerar sau nu) și nici nu pot fi utilizate, ca o indicație a succesului sau a rezultatelor viitoare, din oricare dintre informații, conținut sau strategii. Orice și toate revendicările sau declarațiile cu privire la venituri sau câștiguri (fie că sunt credite monetare sau de publicitate, fie că sunt convertibile în numerar sau nu) nu trebuie să fie considerate „câștiguri medii”.

(i) Economia. Economia, atât acolo unde faci afaceri, cât și la scară națională și chiar mondială, creează incertitudine suplimentară și risc economic. O recesiune sau o depresie economică ar putea afecta negativ rezultatele produse de produsele și/sau serviciile LEADS FACTORY SRL ( Proprietar al produselor și/sau serviciilor Kitdemarketingdigital.ro)

(ii) Succesul sau lipsa de succes. Succesul dumneavoastră în utilizarea informațiilor sau strategiilor furnizate de LEADS FACTORY SRL ( Proprietar al produselor și/sau serviciilor Kitdemarketingdigital.ro) depinde de o varietate de factori. Nu avem de unde să știm cât de bine te vei descurca, pentru că nu te cunoaștem, nu cunoaștem antecedentele tale, etica în muncă, dăruirea, motivația, dorința, abilitățile sau practicile tale de afaceri. Prin urmare, nu garantăm și nu implicăm că te veți îmbogăți, că vei avea rezultate la fel de bune sau că vei avea vreun câștig (fie credite monetare sau de publicitate, fie că sunt convertibile în numerar sau nu).

Afacerile pe internet și câștigurile derivate din acestea implică riscuri necunoscute și nu sunt potrivite pentru toată lumea. Nu te poți baza pe nicio informație prezentată pe site sau furnizată în alt mod de noi, cu excepția cazului în care faci acest lucru cu cunoștințele și înțelegerea faptului că poți suferi pierderi semnificative (inclusiv, dar fără a se limita la, pierderea oricăror bani plătiți pentru achiziționarea rezultatelor revoluționare). Produsele și/sau serviciile Leads Factory SRL și/sau orice bani cheltuiți pentru crearea, operarea și/sau comercializarea produselor și/sau servicii LEADS FACTORY SRL ( Proprietar al produselor și/sau serviciilor Kitdemarketingdigital.ro) și, în plus, că este posibil să nu ai niciun câștig (fie credite monetare sau de publicitate, indiferent dacă este sau nu convertibil în numerar).

(iii) Cu privire la declarațiile anterioare materialele conținute de acest site web sau în materiale cumpărătate și/sau descărcate de pe acest site web pot conține informații care includ sau se bazează pe statistici, așteptări sau previziuni ale evenimentelor viitoare. Poți identifica aceste declarații prin faptul că nu se leagă strict de faptele istorice sau actuale. prin utilizarea cuvintelor precum: „anticipa”, „estimare”, „așteaptă”, „proiect”, „intenție”, „plan”, „cred” și alte cuvinte și termeni cu semnificații similare în legătură cu o descriere a câștigurilor potențiale sau performanța financiară.

Orice și toate declarațiile anterioare, în alte materiale conținute pe acest site web sau în materiale cumpărătate și/sau descărcate de pe acest site web au intenția să exprime opiniile noastre privind potențialul câștigurilor. Mulți factori sunt importanți în determinarea rezultatelor tale actuale și nu garantăm că vei obține rezultate asemănătoare cu ale noastre sau ale altora, de fapt, nu garantăm că vei obține rezultatele din tehnicile noastre.

(iv) Verificarea antecedentelor. Te sfătuim să faci propria verificare, atunci când vine vorba de a lua decizii de afaceri și ar trebui să fii precaut și să soliciți sfatul unor profesioniști calificați. Ar trebui să vă consultați cu contabilul, avocatul sau consilierul financiar înainte de a acționa în baza acestei informații sau a oricăror informații. Nu poți considera niciun exemplu, document sau alt conținut de pe site sau furnizat în alt mod de noi ca fiind echivalentul unui sfat profesional. Conținutul de pe site sau din materialele disponibile pentru vânzare sau descărcate pe site nu oferă în niciun fel sfaturi profesionale. Ar trebui să vă consultați cu propriul contabil, avocat sau consilier profesionist pentru orice întrebări pe care le aveți.

Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru pierderile sau daunele rezultate din utilizarea oricărui material, a oricărui link, informații sau oportunități conținute în site-ul web sau în orice informații dezvăluite de proprietarul acestui site sub orice formă.

(v) Prețul de achiziție. Deși credem că prețul este corect pentru valoarea pe care o primești, înțelegi și ești de acord că prețul de achiziție pentru produsele și/sau serviciile kitdemarketingdigital.ro a fost stabilit în mod arbitrar de noi. Acest preț nu are nicio legătură cu standardele obiective.

Templateuri kituri de marketing digital

OBȚINE 15% DISCOUNT

la prima ta comandă


Și bucură-te de template-uri de marketing și sfaturi gratuite, super utile pentru afacerea ta!

GDPR

Super! Codul tău de reducere te așteaptă în inbox.